top of page

Voor styling werk ik met Osmo.

Osmo heeft een uitgebreide lijn stylingsproducten en heeft dus voor iedere haartype een passend product.

Osmo kan u de oplossing bieden voor als u stlyingswensen.

Kom gerust langs voor een passend advies.

XP100-Logo_new-340x189.jpg

Voor haarkleuring werk ik met het jonge merk XP100 Het doel van XP100 is een mooie, glanzende en verzorgde kleur voor een betaalbare prijs. XP100 color is samengesteld uit natuurlijke pigmenten, vitaminen en olieën. Ook voor mensen met een gevoelige hoofdhuid heeft XP100 de oplossing. Zo blijft voor veel mensen kleuren mogelijk.

Kapsalon Mooizo! heeft alles te bieden wat een grote salon ook heeft, alleen dan tegen veel aantrekkelijkere prijs. Door het volgen van trainingen blijf ik op de hoogte van de laatste trends! 

 

Wilt u eens iets anders proberen? Ik geef u graag advies over welk kapsel en/of haarkleur u mooi zal staan. Maak het compleet met een passende make up en u heeft een complete make over!

 

Kijk bij prijslijst voor de actuele prijzen van kapsalon MooiZo! en houdt vooral ook de acties en prijsvragen in de gaten! Want met regelmaat organiseer ik iets leuks voor mijn klanten!

 

Tot snel in kapsalon Mooi zo!

 

vlechten stylen Haarkleuring  fohnen knippen  opsteken permanent

make up HIGHLIGHTS epileren

 

 

 

 

 

 

 

Wunderbar.

Van steil en glad of dun en weerbarstig tot golvend, krullend of kroezend: haar is er in allerlei texturen en volumes. Om je te helpen om te gaan met die verschillende haartypes creëerde Wunderbar een exclusief gamma professionele producten, verdeeld in vijf verzorgingslijnen. Alle haarverzorgingsproducten van Wunderbar zijn geformuleerd met het unieke revitaliserende tri-complex. De vijf verzorgingslijnen hebben elk een specifieke werking en bieden op basis daarvan drie ondersteunende werkingsmechanismen dankzij bijzondere actieve bestanddelen.

Alle professionele haarverzorgingsproducten van Wunderbar zijn vrij van parabenen en bevatten de

zeldzame, luxueuze arganolie die van nature rijk is aan vitamine E en omega 6 om het haar te helpen voeden en beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, en veroudering doeltreffend te bestrijden. In combinatie met andere natuurlijke actieve bestanddelen bieden de verzorgingsproducten van Wunderbar een hoogstaande totaalverzorging waarmee je gezonde en levendige haarstijlen creëert. Bovendien respecteren alle professionele verzorgingsproducten van Wunderbar de natuurlijke pH-balans van de hoofdhuid.

bottom of page