top of page

Op de mooiste dag moet je er op je mooist uitzien...

 

Haar en Make up:

Bij Mooizo! bij Mariska ben je bij het juiste adres. Voor zowel een prachtig bruidskapsel als voor je bruids make up kun je bij mij terecht.

Zo heb jij op jou belangrijkste dag met 1 persoon te maken en hoef jij geen planning te maken voor zowel de kapster als de visagist. Want een trouwdag is al druk genoeg.

 

Voor de bruidsmake up word er met het merk Lookx gewerkt. Een mooi en verzorgend merk dat er voor zorgt dat de make up gegarandeerd de hele dag schitterend blijft.

 

Tijdens de mooiste dag van je leven zal je stralen.

 

De prijzen van het bruidsarrangement zijn:

 

Bruidsarrangement all-in vanaf: 175 euro:

Bruidskapsel inclusief proefkapsel: 130 euro

Bruidsmake up: 45 euro

proefmake up: 50 euro*

*besteed je voor minimaal 50 euro aan make up tijdens je proef make up "behandeling" dan krijg je je proef make up t.w.v. 50 euro gratis.

Waar je ook trouwt, op de trouwdag kom ik naar je toe. (Eventueel reiskosten worden van te voren besproken).

Voor een bruid zijn er geen openingstijden. Wanneer je mij ook nodig hebt, 's morgens vroeg, 's avonds laat of in het weekend.... Neem even contact op voor de mogelijkheden.

Advies op maat en weddingplanner:

Al 15 jaar verzorg ik met veel liefde en plezier het haar en make up van bruiden.

Iedere bruid is verschillend en door de jaren heen heb ik veel ervaring op gedaan.

Tegenwoordig krijg ik steeds meer vragen van bruiden zoals: Hoelaat kan de fotograaf komen? Welk tijdstip is het beste voor de ontmoeting tussen bruid en bruidegom?

Hier wilde ik meer mee gaan doen. De de corona tijd is de kapsalon helaas meerdere keren gesloten geweest. In deze tijd wilde ik niet stil gaan zitten en heb ik besloten de opleiding "Weddingplanner" te gaan volgen.

Zo kan ik het bruidspaar nog meer helpen om er de mooiste dag van hun leven van te maken.

Of jullie nou hulp nodig hebben bij het maken van een dagplanning of dat jullie op zoek zijn naar de juiste bloemist, locatie of bruidstaart. Ik denk graag met jullie mee. 

Wil je alles uit handen geven en zorgeloos naar jullie trouwdag toe willen leven dan ben ik ook in te huren als weddingplanner. Tijdens een kennismaking zullen wij gezamenlijk jullie wensen bespreken en samen kijken wat ik voor jullie kan betekenen.

Zijn jullie nieuwsgierig geworden en zouden jullie meer informatie willen dan kan je altijd contact opnemen door een e-mail te sturen naar wedding-mooizo@hotmail.com.

Ik zal dan contact met jullie opnemen en naar aanleiding van jullie wensen een adviesgesprek en/of een vrijblijvende offerte maken.

Geen vraag is te gek en ik vind alles leuk. Neem gerust contact op en wie weet tot snel!

bottom of page