top of page

Beauty

Behalve voor al uw haarverzorging biedt Mooizo! bij Mariska ook diverse schoonheidsbehandelingen aan, zodat u als herboren de salon weer kunt verlaten. Hieronder ziet u het aanbod.

Paraffinebehandeling

Een paraffinebehandeling is een behandeling op basis van warmtetherapie. Door de warmte wordt de bloedsomloop gestimuleerd. De paraffine zorgt ervoor dat de huid van uw handen elastischer wordt en superzacht aanvoelt. Het werkt daarnaast ook verzachtend bij personen met schrale handen, kloven, reuma, artrose of winterhanden. Het is echt een aanrader om uw handen heerlijk te laten verwennen met een paraffinebehandeling!

Gellak

Vanwege corona maatregelen wordt deze behandeling tijdelijk niet gedaan!

U kunt uw nagels laten lakken met gellak. Gellak heeft als voordeel dat het langer mooi blijft dan gewone nagellak door de verschillende lagen die op uw nagel worden aangebracht. Uw nagels blijven prachtig glanzen zolang te gellak op uw nagels zit. Het is makkelijk van de nagels te verwijderen zonder de eigen nagel te beschadigen

Make up:

Sinds 1 december 2016 is Mooi Zo! bij Mariska officieel dealer van het 

make up merk "Lookx".

Lookx make up gaat verder waar andere merken stoppen. Lookx biedt onder andere:

Moisturizing & hydraterend

Verzorgend Pre anti-ageing & anti-ageing

Antioxidanten & bescherming

In de salon staat een display waar u alle make up kunt proberen.

Alle make up is altijd uit voorraad leverbaar en u kunt de fantastische lipgloss of oogschaduw direct meenemen voor thuis!

Overige behandelingen

In de salon bent u aan het juiste adres voor het epileren/harsen van uw wenkbrauwen en bovenlip, het verven van wenkbrauwen en/of wimpers en voor hairtreatment (20 min. of 45 min.)

 

Mocht u meer informatie willen over de behandelingen vraag er dan naar dan leg ik het u graag uit.

 

bottom of page